Dalarna!

Allmänt / Permalink / 0
Rymden, Tellus, Europa, Norden, Sverige, Dalarna, Rättvik! 
Guud vad jag längtar tills sommaren! När man kan gå ut halvnaken och bara vara! (det lät fel..)  När det är okej att sova till kl 10.00 (ja, det är sent) utan att komma försent till något! Sommaren, tiden då man bara kan slappna av och chilla!! Tiden när alla roliga minnen börjar! Och snart är den här! Det låter klyschigt men är det inte sant? Lite iaf?! 
Men nu till vad jag skule skriva om egentigen! 
Rättvik! 
Världens bästa ställe! Där brukar jag spendera en del av min sommar! En del tycker säkert det är larvigt att jag är där med min familj och är med dom, men det ät faktiskt en av det bästa saker jag vet! Och vem skulle jag annars åka med? *host* *host*  Men det är inte alls larvigt eller töntigt! Det är faktiskt jättecoolt! Bara så att ni vet! Heh!! 
Men iaf... jag brukar vara där under classic car week och det har jag varit sen jag var typ 2 år... Så jag älskar att vara där och mysa! Och så har jag ju släkt där på pappas sida så pappa vill ju alltid åka dit! Hahaha!! 
Men Dalarna är faktiskt ett jättemysigt landskap som jag skulle vilja vara i mer!  Och det är väldigt synd att jag inte är det! :(  
Men asså ja... Jag ville bara berätta det för er så att ni vet! ;) ;) hahaha!!! 
Hade inte så mycket mer att skriva så... 
TJAOO! 
 
 
 
ignorera mitt utseende...
Till top